top of page
Zoeken

Bye bye vakantie, je was geweldigEen hele maand vakantie!


Wat een luxe was me dat. We zijn vertrokken met onze honden en de camper (@campertuur heeft zijn eigen Instagram account) en we hebben ervan genoten.

Naar Zweden want die warme temperaturen in het zuiden waren niet aan ons besteed. En wat een rust en mooie natuur hebben we gehad en gezien, en ja, zelfs een eland kruiste ons pad. De eerste twee weken werd het ook niet donker, effe wennen was dat wel want je bioritme is toch gewend aan een donkere nacht om te slapen. Maar alles went :-)

Ik hoopte stiekem wel wat Zweedse koffie cultuur mee te pikken maar in de natuur aan een meer tussen de naaldbomen moet je toch zelf je koffie maken want buiten de zuivere lucht en het heerlijk frisse water van het meer, kom je niet veel tegen. En voor zover ik weet, zetten herten, reeën en elanden zelf ook geen koffie... Maar uiteraard waren we voorzien en heeft de koffie ons elke dag heerlijk gesmaakt.


Nu zijn die mooie rustige luierende dagen dus voorbij en gaan we er weer vol tegenaan.

De eerste barista intermediate training start op 18 augustus en er staan een hoop andere cursussen online die je op weg kunnen helpen om ook een ervaren barista of koffiebrander te worden. Dus neem snel een kijkje in het aanbod en misschien is dit wel de start van een nieuwe carrière.


Hier op de blog start ik in september ook met weetjes en tips over koffie (uiteraard) dus kom regelmatig eens kijken of je nog iets kan bijleren!


Hej då

Sophie


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie

Welkom!

Comments


bottom of page